Newspaper Article

Debate Article: Innovationspolitiken måste samlas i en egen proposition

Screen capture from DN.se

Screen capture from DN.se

On May 11, 2015 Charles published a debate article (op-ed) at “DN Debatt” in the largest Swedish daily “Dagens Nyheter”. The title was “Innovationspolitiken måste samlas i en egen proposition“ (“Innovation policy must be united into a separate government bill” – in Swedish only). One argument is that the design of innovation policy and research policy should be separated from each other – to escape the linear view. However, they should, of course, work together when implemented. You can find the article at the following link.

2 thoughts on “Debate Article: Innovationspolitiken måste samlas i en egen proposition

  1. Som skön musik i mina öron!

    Jag håller med att innovation behöver diskuteras. Sociala förändringar skapas med information och värdeskapande och konsekvenser av innovationer bör bli mer i fokus.

  2. Vi behöver alla spendera mer tid med mentorer, coacher, likasinnade och att lyfta andra. Kreativa hubbar och mötesplatser, inkubatorer och liknade behövs i olika format för att underlätta detta. Och det är viktigt att inte bara vara fast i samma en längre tid. Nya möten och influenser är viktiga.

Comments are closed.